HomeProductenDienstenPortfolioTarievenDiversen
CMS

Is een Content Management Systeem (CMS) iets voor ons?
Als u voor iedere tekstuele dan wel structurele aanpassing in uw huidige website afhankelijk bent van een andere afdeling of de oorspronkelijke bouwer dan is het antwoord: ja! De keuze voor een CMS is een keuze voor snelheid, onafhankelijkheid, flexibiliteit en actualiteit! Een CMS stelt u namelijk in staat om dynamisch te publiceren.

Wat is dynamisch publiceren?
In de praktijk betekent dit dat u zelfstandig via internet zowel de inhoud (teksten en plaatjes), als de structuur van uw website aan kunt passen. Kennis van het schrijven van internetpagina's is hiervoor niet nodig en deze taak kan vanaf elke computer met internet worden uitgevoerd.

Door op Wijzig (onderste menubalk) of hier te klikken krijgt u een demonstratie van de eenvoudige aanpasbaarheid van de inhoud van deze pagina. Voor een demonstratie van de eenvoudige aanpasbaarheid van de structuur kunt u hier klikken. Uiteraard zal de mogelijkheid tot aanpassen van inhoud en structuur niet toegankelijk zijn voor de bezoekers van uw website.

Inmiddels hebben we ons CMS aanzienlijk verbeterd. Het websitebeheer komt nu overeen met het gebruik van een tekstverwerker als Microsoft Word. We hebben hiervan een niet voor iedereen toegankelijk praktijkvoorbeeld online beschikbaar gesteld. Voor toegang gaarne contact met ons opnemen.

Ons Content Management Systeem kan ook als basis dienen voor uw huidige website aangezien het systeem los staat van de door u gewenste layout. Met andere woorden:

Bent u al tevreden over de layout van uw huidige website, dan kunnen wij daaraan de flexibiliteit van het dynamisch publiceren toevoegen!
ContactZoekenSitemapBookmarkEnglish
  Wijzig